Regementsgatan 56, 170 66 Solna

Hej boende i Stockholms Garnisons BRF Nr. 1

Nu är det inte många dagar kvar av året och många av oss ser fram emot välbehövlig ledighet under jul och nyår. En relevant påminnelse i dessa juletider är att passa på att kontrollera brandvarnaren hemma nu när vi börjar ha lite mer tända ljus.

Tänk på brandfaran och lämna inga tända ljus framme utan uppsikt. En liten brandsläckare och/eller brandfilt är bra att ha till hands ifall olyckan skulle vara framme.

Det har inte undgått någon att det är bistra ekonomiska tider tyvärr. Vår bostadsrättsförening har klarat sig bra under 2023 pga våra solceller och bra bundna lån.

Verkligheten har kommit ikapp oss nu och tyvärr måste vi avisera avgiftshöjningar från kvartal 2. Mer information om höjningarna kommer i januari.

Nya regler för avfallshantering gäller från 1/1 2024. Se separat informationsblad.

Nu har grävarbetet kommit så långt att det går att köra in på gården den normala vägen. Parkeringsplatserna mellan Regementsgatan 54 och 56 kommer dock inte att kunna nyttjas förrän i början på nästa år.

Vårt elpris har under året varit 1,90 kr/kWh. Med anledning av höstens låga elpriser får ni rabatt på elpriset på denna månads avi. Detta innebär att några får tillbaka pengar om förinbetalt belopp är större än det fakturerade. Dessvärre höjer Vattenfall sina avgifter kraftigt från 1/1 2024, så då måste vi höja elpriset med 10 öre till 2,00 kr/kWh.

Styrelsen vill önska er god jul och gott nytt år!

/ Styrelsen

Stockholms Garnisons BRF Nr. 1 | info@sgb12.se | www.sgb1.se | Förvaltningsbolag: Teoge | info@teoge.se | 08-410 828 50

Aktuellt

Blompottorna

Vi var 5 st medlemmar från föreningen som planterade. På 1,5 timme var alla växter i jord. Stort tack för insatsen och glöm inte att hjälpa till att vattna framför just er port så de hålls fina hela sommaren.

Läs mer »
Information

Kallelse till Årstämma 2024

Tidpunkt: Onsdagen den 22 maj 2024 klockan 19.00 Kaffe, smörgås och bulle serveras från kl 18.30
Plats: Ulriksdals Idrottsplats, Kolonnvägen 24B, ishall 2, 1tr.
(Hiss finns)

Läs mer »
Infoblad

Infoblad mars 2024

Snart har första kvartalet passerat av 2024 och våren är i antågande. Vinterjackan får hänga med ett tag till, men man kan njuta av solen och att dagarna blir längre o ljusare.

Läs mer »