Regementsgatan 56, 170 66 Solna

Hej boende i Stockholms Garnisons BRF Nr. 1

Stort tack till er som deltog på städdagen och gjorde fint i vår trädgård! CraftTech har tagit över snöröjning och skötsel av trädgård sedan Hessling & Lilja har gått i pension. För att snabbt kunna sanda i vinter, har CraftTech satt upp en sandficka mellan Regementsgatan 46 och lekplatsen.

På grund av sprickor i avloppsrören från Regementsgatan 56 och Enköpingsvägen 19 blev det nödvändigt att byta dessa akut, vilket gjort att infarten till gården och en rad p-platser temporärt tagits bort.
Avstängningar av vatten och el kan bli nödvändiga under arbetet med kort varsel.

Vid arbetena med avloppsvattnet har det visat sig att det kommer t ex hushållspapper, bindor, näsdukar, servetter och annat som inte får slängas och proppar till rören. Vänligen släng inte annat än toalettpapper i toaletterna! Ny dagvattenränna har installerats framför garagen på Ritorpsvägen 5, vilket ska förhindra framtida översvämningar i källare och garage. En ramp till källaringången Ritorpsvägen 7 har gjutits. Området ska asfalteras när vädret tillåter. Matmoloken (den lilla, bredvid moloken för hushållssopor) utanför Regementsgatan 48 kommer öppnas i januari, då det blir obligatoriskt att sortera ut matavfall. Närmare information kommer skickas ut under december.

Moloken vid Enköpingsvägen 19A stängs tills vidare, då sopbilarna som tömmer inte kan ta sig dit när infarten till gården är avstängd. Använd istället molokarna på Ritorpsvägen 5 eller Regementsgatan 48 och 56.Styrelsen önskar en trevlig första advent!

Stockholms Garnisons BRF Nr. 1 | info@sgb12.se | www.sgb1.se | Förvaltningsbolag: Teoge | info@teoge.se | 08-410 828 50

Aktuellt

Blompottorna

Vi var 5 st medlemmar från föreningen som planterade. På 1,5 timme var alla växter i jord. Stort tack för insatsen och glöm inte att hjälpa till att vattna framför just er port så de hålls fina hela sommaren.

Läs mer »
Information

Kallelse till Årstämma 2024

Tidpunkt: Onsdagen den 22 maj 2024 klockan 19.00 Kaffe, smörgås och bulle serveras från kl 18.30
Plats: Ulriksdals Idrottsplats, Kolonnvägen 24B, ishall 2, 1tr.
(Hiss finns)

Läs mer »
Infoblad

Infoblad mars 2024

Snart har första kvartalet passerat av 2024 och våren är i antågande. Vinterjackan får hänga med ett tag till, men man kan njuta av solen och att dagarna blir längre o ljusare.

Läs mer »