Regementsgatan 56, 170 66 Solna

Hej boende i Stockholms Garnisons BRF Nr. 1

Nu står hösten för dörren och naturen börjar ändra färg o form. Dagarna blir kortare och kylan kryper på. Denna årstid kan man kura lite inomhus samtidigt som härliga promenader i naturen fortfarande är njutbara. Höstens städdag kommer infalla på lördag 28 okt kl 10-14.

Vi har noterat att det står många grillar ute på gården. Se till att dessa plockas in till era egna förråd före städdagen; de grillar som står kvar kommer forslas bort och slängas/skänkas bort. Hoppas att många vill komma ut på trevlig samvaro med korvgrillning.

Vi har skrivit ett 1-årsavtal med en ny leverantör för snöröjning (samt gräsklippning) och de kommer starta från 1 november.

Tänk på att ni som inte använder era cyklar under vinterhalvåret, ställ gärna in dessa i cykelrummen för att underlätta snöröjningen.

Storgaraget kommer vara avstängd under 16:e okt till 23:e okt (v.42). Även garageboxarna på gaveln närmast Ritorpsvägen 5 och 7 kommer att vara avstängda samma period. Berörda kommer bli kontaktade personligen.

Parkeringsplatserna 19-27 mellan Regementsgatan 54 och 56 kommer att vara avstängda under vecka 43 till 45. Bilar som står innanför kommer behöva köra på insidan av Regementsgatan under denna period. Berörda ombeds visa hänsyn och köra försiktigt.

 

Styrelsen vill önska er en fin höst!

/ Styrelsen

Stockholms Garnisons BRF Nr. 1 | info@sgb12.se | www.sgb1.se | Förvaltningsbolag: Teoge | info@teoge.se | 08-410 828 50

Aktuellt

Blompottorna

Vi var 5 st medlemmar från föreningen som planterade. På 1,5 timme var alla växter i jord. Stort tack för insatsen och glöm inte att hjälpa till att vattna framför just er port så de hålls fina hela sommaren.

Läs mer »
Information

Kallelse till Årstämma 2024

Tidpunkt: Onsdagen den 22 maj 2024 klockan 19.00 Kaffe, smörgås och bulle serveras från kl 18.30
Plats: Ulriksdals Idrottsplats, Kolonnvägen 24B, ishall 2, 1tr.
(Hiss finns)

Läs mer »
Infoblad

Infoblad mars 2024

Snart har första kvartalet passerat av 2024 och våren är i antågande. Vinterjackan får hänga med ett tag till, men man kan njuta av solen och att dagarna blir längre o ljusare.

Läs mer »