Regementsgatan 56, 170 66 Solna

Nu har grävarbetet kommit så långt att det går att.det går att köra in på gården den ”normala vägen”. Med anledning av att ”våra grävare” ingår i snösvängen kan det bli uppehåll i arbetet om det snöar. Dock kommer parkeringsplatserna mellan husen på Regementsgatan 54 och 56 inte att kunna användas förrän i början av nästa år.

Arbetet påbörjades med anledning av en läckande avlopps-stam. Under arbetets gång visade det sig att flera intilliggande rör behövde bytas. Detta innebär att SGB 1 o 2 kontor är utrymt och att mangelrummet på Enköpingsvägen kommer att vara avstängda en tid framöver. Med anledning av avspärrningarna kan inte sopbilen komma fram till Moloken på Enköpingsvägen. Därför ber styrelsen alla er som brukar använda denna molok att gå till någon av de andra tre.

Det kan bli nödvändigt att med kort varsel stänga av vatten och el under arbetets gång. Vattenfall har varit och bytt sina el-ledningar. Men vi vet inte i nuläget om det kan bli fler avstängningar av vatten och/eller el.

Under arbetet med avloppsrören har det visat sig att många slänger mycket annat än toalettpapper i toaletterna. Gör inte det!

Den lilla moloken för matavfall på Regementsgatan 48 kommer att öppnas i Januari 2024.

Mer information kommer under december.

Aktuellt

Blompottorna

Vi var 5 st medlemmar från föreningen som planterade. På 1,5 timme var alla växter i jord. Stort tack för insatsen och glöm inte att hjälpa till att vattna framför just er port så de hålls fina hela sommaren.

Läs mer »
Information

Kallelse till Årstämma 2024

Tidpunkt: Onsdagen den 22 maj 2024 klockan 19.00 Kaffe, smörgås och bulle serveras från kl 18.30
Plats: Ulriksdals Idrottsplats, Kolonnvägen 24B, ishall 2, 1tr.
(Hiss finns)

Läs mer »
Infoblad

Infoblad mars 2024

Snart har första kvartalet passerat av 2024 och våren är i antågande. Vinterjackan får hänga med ett tag till, men man kan njuta av solen och att dagarna blir längre o ljusare.

Läs mer »