Regementsgatan 56, 170 66 Solna

Hej boende i Stockholms Garnisons BRF Nr. 1

Snart har första kvartalet passerat av 2024 och våren är i antågande. Vinterjackan får hänga med ett tag till, men man kan njuta av solen och att dagarna blir längre o ljusare.

Nu när vintern är över är det dags att sopa undan allt grus och sand. Sandupptagningen kommer ske på ons 20:e mars kl 8.00-13.00. Se till att era bilar flyttas denna tid så att sand bilen kommer åt.

Hoppas ni har noterat att porttelefonerna har fått nytt telefonnummer: 08-550 44415. Se till att spara ner detta nummer så att ni ser att det ringer från porten.

Stamspolning kommer ske 8 april till 22 april i alla låghusen. Mer information om vilken dag de kommer till just er kommer aviseras om i portarna.

Enligt tidigare avisering kommer avgifterna att höjas från 1 april.

Reservera 22 maj då årsmötet kommer ske. Sista datum för att skicka in motioner är satt till 19 april. Skicka in till info@sgbl.se eller lämna i brevlådan när byggarbetet är klart och trappan ner till kontoret är tillgänglig igen.

Styrelsen vill passa på att önska er glad påsk! / Styrelsen

Stockholms Garnisons BRF Nr. 1 | info@sgb12.se | www.sgb1.se | Förvaltningsbolag: Teoge | info@teoge.se | 08-410 828 50

Infoblad

Infoblad januari 2024

Vintern håller i sig, men dagarna blir längre. Trots att vår nya snöröjningsentreprenör har gjort ett bra arbete och har mycket att göra med all snö och is som blir när temperaturen skiftar snabbt, så se upp för hala gångvägar!

Läs mer »
Information

Nya avfallsregler inför 2024

Från den 1 januari 2024 blir det obligatoriskt för alla att sortera ut matavfall och Solna stad tar över ansvaret för insamling av förpackningar. Fastighetsägare i Solna kommer därmed att påverkas av förändringarna.

Läs mer »