Regementsgatan 56, 170 66 Solna

Hej boende i Stockholms Garnisons BRF Nr. 1

Snart har första kvartalet passerat av 2024 och våren är i antågande. Vinterjackan får hänga med ett tag till, men man kan njuta av solen och att dagarna blir längre o ljusare.

Nu när vintern är över är det dags att sopa undan allt grus och sand. Sandupptagningen kommer ske på ons 20:e mars kl 8.00-13.00. Se till att era bilar flyttas denna tid så att sand bilen kommer åt.

Hoppas ni har noterat att porttelefonerna har fått nytt telefonnummer: 08-550 44415. Se till att spara ner detta nummer så att ni ser att det ringer från porten.

Stamspolning kommer ske 8 april till 22 april i alla låghusen. Mer information om vilken dag de kommer till just er kommer aviseras om i portarna.

Enligt tidigare avisering kommer avgifterna att höjas från 1 april.

Reservera 22 maj då årsmötet kommer ske. Sista datum för att skicka in motioner är satt till 19 april. Skicka in till info@sgbl.se eller lämna i brevlådan när byggarbetet är klart och trappan ner till kontoret är tillgänglig igen.

Styrelsen vill passa på att önska er glad påsk! / Styrelsen

Stockholms Garnisons BRF Nr. 1 | info@sgb12.se | www.sgb1.se | Förvaltningsbolag: Teoge | info@teoge.se | 08-410 828 50

Infoblad

Infoblad December 2023

Nu är det inte många dagar kvar av året och många av oss ser fram emot välbehövlig ledighet under jul och nyår. En relevant påminnelse i dessa juletider är att passa på att kontrollera brandvarnaren hemma nu när vi börjar ha lite mer tända ljus.

Läs mer »
Aktuellt

God Jul och Gott Nytt År!

Nu har grävarbetet kommit så långt att det går att.det går att köra in på gården den ”normala vägen”. Med anledning av att ”våra grävare”

Läs mer »
Infoblad

Infoblad November 2023

Stort tack till er som deltog på städdagen och gjorde fint i vår trädgård! CraftTech har tagit över

Läs mer »